jul 312012
 

I dag har Karin varit här! Det är så härligt att ha en sådan fin vän som henne att dela sin stora hobby med!! Tack för inspirationen vännen och en härlig dag!! <3

Det var ett tag sedan, faktiskt några månader sedan jag scrappade layouter. Jag har haft fullt upp med Project Life att det inte blivit tid över till något annat. Nu har jag ju kommit i kapp mig och ligger i fas med PL så nu kan jag njuta av att scrappa det projektet samt att scrappa och pyssla med annat. I dag har det blivit två layouter. Kände mig lite ringrostig, men ritade mig en liten skiss… det sätter alltid fart på mig!

Bjuder på skissen här:
31juli

Min tolkning av skissen blev så här:
17_12
Sonen älskar filmen om Tintin. I en av scenerna i filmen så gå Tintin och Kapten Haddock i öknen med snusnäsduk på huvudet. Så ville sonen också se ut och jag var naturligtvis tvungen att fota och scrappa om detta.

 31 juli, 2012  Posted by at 21:52 Livet, Livets glädjeämnen, Scrapbooking, Skisser 3 Responses »
jun 112012
 

Det var många år sedan min sambo och jag gjorde något ihop bara vi, eftersom vi aldrig haft någon som passat barnen. M jobbar på ett fantastisk företag, där personalen vårdas ömt. Det delas ut sommarbonusar och julbonas samt bjuds på firmafest, där respektive alltid får följa med. Förra året kunde jag inte följa med, men i år gick det bra. Tjejerna är så stora och de bestämde sig för att passa sin lillebror och hitta på roliga saker så jag kunde åka med! *älskar*

Så i lördags morse åkte vi iväg till Torslanda. Klockan 06:30 gick bussen utanför företaget mot hemlig ort, ingen mer en chefen visste något. Vi fick frukost på bussen och åkte i 2½ timme. Tillslut hamnade vi på Strömstad spa. Ett fantastiskt stället! Det var för tidigt att checka in, så vi fick ställa in våra väskor på hotellet och sedan gå ner till hamnet. Där tog vi (51 stycken var vi) en båt över till Koster (syd). Vi blev tilldelade varsin cykel och fick sedan cykla till mitten av ön, där vi klev upp på öns högsta topp och fick beskåda en fantastisk utsikt. Ner igen och tillbaka samma väg vi kom, för att få en underbar lunch. Sedan fick vi cykla till andra sidan ön i lugn och ro och där bjöds vi på en pubrunda. Tillbaka till hotellet för att koppla av och gå på Spa. I morgonrock och tofflor gick vi omkring på hotellet. Bubblade bubbelpool utomhus och tog en drink i baren innan det var dags att göra sig iordning för kvällen.

Klockan 19 bjöds vi på välkomstchampange och sedan 3 rätters middag med dricka till. På kvällen blev det rocktrubardur, dans, skratt och trevligt umgänge. En fantastiskt helg med nya bekantskaper och vänner. En stor dos av uppladdade batterier. Så där skulle man ha det oftare!

 11 juni, 2012  Posted by at 10:44 Foto, Livet, Livets glädjeämnen 2 Responses »
feb 102012
 


I dag är det kalas, för idag kommer tjejerna hem från Paris och jag får ta del av deras äventyr. Fick nyss ett sms där det meddelades att de åt en sen frukost på flygplatsen i Paris, i väntan på att åka hem. Planet går om en timme. Skönt att de kommer hem nu för de är saknade! I kväll ska vi äta god mat och tårta. Dels för att en bit för Julia, eftersom hon åkte iväg på sin dag och en bit för mig, för att det är min dag hela dagen!

Tack snälla alla fina, för era gratulationer via post, mejl, telefon och facebook. Jag uppskattar varenda ett!
Ha en riktigt trevlig helg! Kram till er alla!

 10 februari, 2012  Posted by at 12:40 Foto, Livet, Livets glädjeämnen, Ord 6 Responses »
jan 202012
 


I dag har varit en bra dag! Vila, god mat och träning! Känner mig nöjd och glad och är redo för sängen, men först vill jag dela med mig och tipsa om en god müsli jag hittat och äter till frukost! Den både smakar bra och mättar. Själv äter jag den med yoghurt och banan. Vad brukar du äta till frukost?

 20 januari, 2012  Posted by at 00:56 Foto, Livet, Ord 1 Response »