apr 172016
 

20160417

Som medlem i Buzzador har jag fått prova en ny plastfolie från Toppits. Jag älskar den!! 🙂 Bra för packning, lätt att använda, bra kant att riva av på och utmärkt kvalitet på plastfolien! ‪#‎buzzador‬ ‪#‎toppitsbuzz‬ ‪#‎nyatoppitsfolie‬

 17 april, 2016  Posted by at 11:47 Buzzador No Responses »
apr 152016
 

20160415

Som medlem i Buzzador har jag fått pröva Cheerios. En förenklad familjefrukost är konceptet. Visst är de enkelt och sonen tycker att de smakar jättegott. Tyvärr tycker jag att de innehåller alldeles för mycket socker för att utgöra en stadig frukost och sonen blev snabbt hungrig igen.

 15 april, 2016  Posted by at 11:32 Buzzador No Responses »
aug 102015
 

10aug15

Jag, som medlem i  Buzzador, har i en kampanj tillsammans med COMPEED, kunnat testa skavsårsplåster över sommaren. Välbehövligt och bra kan jag säga!

10aug15_1

 

Jag är en person med konstiga fötter och jag får alltid skovskav när jag köper nya skor. Med nya löparskor kom dessa plåster till användning på en gång. Jag satte på ett COMPEED skavsårplåster över blåsan och så kunde jag fortsätta att springa vidare! 🙂 Detta skavsårsplåster fungerar, till skillnad från vanligt plåster, som ett extra hudlager. Det ger snabb smärtlindring, tryckavlastning och skydd mot friktion. Du kan fortsätta leva medan såret läker i lugn och ro. Jag älskar detta plåster och anser att det är det bästa som finns att använda när skavsår uppstår!

10aug15_2

Vill du också bli medlem i Buzzador och få vara med i olika kampanjer för att pröva olika produkter? Klicka här.

 10 augusti, 2015  Posted by at 17:18 Buzzador No Responses »
mar 072015
 

antipasti

Jag, som medlem i  Buzzador, kunde jag bjuda familj/vänner på en italiensk afton. Smakrikt och gott.

Tapenade – klassisk tapenade av finhackade svarta oliver, sardeller, kapris och olivolja hade en strykande åtgång hos vissa. Jag som inte är så förtjust i oliver njöt av creme av konärtskocka på en crostini eller två. Crostini är även utmärkt att använda som tilltugg vid speciella tillfällen med någon god röra på, som när vår dotter tog studenten så åt vi Crostini med västkustsallad och drack bubbel till medan vi väntade på att studenten skulle anlända till sin mottagning. Minimozzarellan är också något jag också njöt av, perfekt i storleken för detta. Grissini åt barnen med glädje upp för egen hand, precis som de var! Tack så mycket Buzzador och Zeta för en chans att pröva antipasti.

Vill du också bli medlem i Buzzador och få vara med i olika kampanjer för att pröva olika produkter? Klicka här.

 7 mars, 2015  Posted by at 09:58 Buzzador No Responses »
feb 152015
 

3jan15

 

Jag, som medlem i  Buzzador , har fått delta i en kampanj för Megared – ett omega-3 kosttillskott. Dessa har jag och familj/vänner nu fått testa i en månad.

MegaRed innehåller krillolja från rent antarktiskt vatten. Oljan är rik på värdefulla essentiella fettsyrorna EPA och DHA, vilke stöder en normal hjärtfunktion. Dessa fettsyror förekommer i MegaRed, i en form som liknar våra celler i kroppen, vilket innebär att MegaRed tas upp säskrilt effektivt av kroppen. 1-2 kapslar med ett glas vatten dagligen.

Vad jag uppskattade med MegaRead är att kapslarna är små och lätt att svälja. Dessutom blir det ingen eftersmak av fisk när man tagit dem. Jag tycker att det fungerar bra.

Vill du också bli medlem i Buzzador och få vara med i olika kampanjer för att pröva olika produkter? Klicka här.

 

 15 februari, 2015  Posted by at 11:02 Buzzador, Ord No Responses »
nov 152014
 

Jag, som medlem i  Buzzador , fick för några veckor hem ett  paket med maskindiskmedelstabletter från Finish Quantum.

finish3

Jag har delat med mig av disktabletterna till vänner och familj. Själv har jag testat disktabletten i ett par veckor för att se om den håller vad den utlovar:
– otrolig glans
– ta bort även de tuffaste  matfläckarna
-ingen uppackning nödvändig

En bra lite tablett med allt i ett som bara är att lägga i som den är. Den diskar rent, väldigt rent! Allt glänser t o m insidan av min diskmaskin! 😉 Jag bjuder er på bilder dels på en kladdig, ingrodd mugg (före och efter) samt en ljusstake som innehöll massor av stearin. Den var som ny när den kom ur efter en tur i diskmaskinen.

finish2 finish1

Min slutsats är att Finish Quantum håller vad den lovar och jag kommer att fortsätta diska min maskindisk med den! Jag är mycket nöjd!

Vill du också bli medlem i Buzzador? Klicka här.

 15 november, 2014  Posted by at 22:21 Buzzador, Foto No Responses »
jul 162014
 

sommarlenabenJag, som medlem i  Buzzador , fick för några veckor hem ett härligt paket med rakhyvlar från BIC Soleil Bella, samt shaving gel Soleil Lady.

Jag har delat med mig av rakhyvlarna och buzzat för mina härlig arbetskollegor, samt familjemedlemmar. Själv har jag testat den i ett par veckor och jag gillar hyveln! Den rakar lätt och huden bli len. Med rakgelen blir det lätt som en plätt och det går fort. Hyveln räcker också till flera rakningar. Jag har använt min ett 10-tal gånger nu och den fungerar fortfarande fint! Den enda nackdelen jag kan se att man måste slänga hela hyveln med skaft och allt. Det hade (för miljöns skull) varit bättre om man kunde byta ut bladen bara.

Slutbetyget är positivt och jag kan tänka mig att fortsätta köpa hyveln!

Vill du också bli medlem i Buzzador? Klicka här.

 16 juli, 2014  Posted by at 12:22 Buzzador, Foto No Responses »