mar 072015
 

antipasti

Jag, som medlem i  Buzzador, kunde jag bjuda familj/vänner på en italiensk afton. Smakrikt och gott.

Tapenade – klassisk tapenade av finhackade svarta oliver, sardeller, kapris och olivolja hade en strykande åtgång hos vissa. Jag som inte är så förtjust i oliver njöt av creme av konärtskocka på en crostini eller två. Crostini är även utmärkt att använda som tilltugg vid speciella tillfällen med någon god röra på, som när vår dotter tog studenten så åt vi Crostini med västkustsallad och drack bubbel till medan vi väntade på att studenten skulle anlända till sin mottagning. Minimozzarellan är också något jag också njöt av, perfekt i storleken för detta. Grissini åt barnen med glädje upp för egen hand, precis som de var! Tack så mycket Buzzador och Zeta för en chans att pröva antipasti.

Vill du också bli medlem i Buzzador och få vara med i olika kampanjer för att pröva olika produkter? Klicka här.

 7 mars, 2015  Posted by at 09:58 Buzzador  Add comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.