apr 112015
 

choosestart

I år har jag valt ett ord som ska följa mig genom 2015. Mitt ord är choose eller på svenska val/välja. Jag vill göra bra val för min egen skull och för andra. Tillåta mig vara lite egoistisk och tänka lite på mig själv, vilket jag har väldigt svårt för, då jag alltid sätter mig själv i sista rummet.

My little word 2015 is choose. I need to do good choices for me and other to fell good and enjoy my life! 🙂 I need to choose to think a little bit more about myself and sometimes choose me!

choose_d
Jag gjorde en layout och en pocket page layout för mitt ord.

I made a layout and a pocket page layout for my little word.

chooselo

choosepocket

… och så en video-tutorial.
…and a process video.

 11 april, 2015  Posted by at 17:35 Book of me 2015, Scrapbooking, YouTube  Add comments

  5 Responses to “Book of me 2015: My little word – CHOOSE”

  1. Så ljuvligt fint!!!

  2. Själv valde jag Fearless för 2015, men det känns som jag satt krokben på mig själv genom det. Först mammas cancerdiagnos, men sedan har det fortsatt. Intressant hur ett ord kan kännas allt från uppmuntrande till ouppnåeligt… Kram!

  3. Herregud så mycket fint du gör, jag är alldeles mållös, du är vansinnigt duktig!!

    Jag har precis startat en ny scrapbookingbutik online – honeybunny.se och skulle behöva lite expertråd från någon som dig. Dels undrar jag hur det funkar när man som du ingår i ett designteam, vad får du ut av att designa åt en butik? Är det du som bestämmer vad du ska göra och hur ofta?

    Om du har tid och lust så får du jättegärna kika in på min sida och ge lite feedback om vad du tycker om mina produkter, om du saknar något eller om du vet några produkter/märken som du skulle vilja se i mitt sortiment. Som tack för hjälpen så skulle jag vilja ge dig 20 % rabatt på ditt första köp. Maila mig dina tankar på så skickar jag dig din rabattkod 🙂

    XOXO Frida

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.