aug 102015
 

Här är min Project Life, sidan februari 1-3.
This is my Project Life, February 1-3.

feb1

feb2

feb3

feb23

… och så en video-tutorial.
… and a process video.

* Project Life is a memory keeping system & If you are wanting more info on Project Life please check out Becky Higgins site here.

 10 augusti, 2015  Posted by at 08:00 Project Life, YouTube  Add comments

  2 Responses to “Project Life 2015: February page 1-3”

  1. Åh, jag älskar de där project life-sidorna som har en bild över hela sidan! Jag skulle också vilja göra så, men det blir så dyrt att beställa stora bilder. Har du en egen fotoskrivare eller skickar du efter bilder? Jag brukar skicka efter, men det verkar väldigt smidigt att kunna skriva ut foton hemma.. Om du har skrivare; Vilken använder du? Blir det inte dyrt med bläck och fotopapper?

    • Hej Anna! Jag skriver ut på min skrivare hemma. Jag delar upp bilden i 6 delar som går att skriva ut på vanlig fotoskrivare. Min skrivare är en Canon Pixma IP 7250 och jag får minst 100 bilder på 5 patroner. Köper mina patroner på Clas Ohlsson eller NordicInk. För mig är det en frihet att ha skrivare och kunna skriva ut de foton jag vill ha när jag vill ha dem. Att slippa vänta! 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.