aug 102015
 

10aug15

Jag, som medlem i  Buzzador, har i en kampanj tillsammans med COMPEED, kunnat testa skavsårsplåster över sommaren. Välbehövligt och bra kan jag säga!

10aug15_1

 

Jag är en person med konstiga fötter och jag får alltid skovskav när jag köper nya skor. Med nya löparskor kom dessa plåster till användning på en gång. Jag satte på ett COMPEED skavsårplåster över blåsan och så kunde jag fortsätta att springa vidare! 🙂 Detta skavsårsplåster fungerar, till skillnad från vanligt plåster, som ett extra hudlager. Det ger snabb smärtlindring, tryckavlastning och skydd mot friktion. Du kan fortsätta leva medan såret läker i lugn och ro. Jag älskar detta plåster och anser att det är det bästa som finns att använda när skavsår uppstår!

10aug15_2

Vill du också bli medlem i Buzzador och få vara med i olika kampanjer för att pröva olika produkter? Klicka här.

 10 augusti, 2015  Posted by at 17:18 Buzzador  Add comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.