aug 012016
 

Applåd, Avsikt och Action

Det började med födelsedagspresent till sonen och gick över i ett intresse för mig. 2 marsvin har blivit många fler. Genom marsvinen har jag mött många fina likasinnande människor och dessutom fått mig en kär vän. Dessutom har jag förverkligat en dröm att bli uppfödare och under juli fick jag mina första kullar. Marsvinsrasen jag föder upp är Teddy.  15 juli kom en kull på 3 fina pojkar – Applåd, Avsikt och Action.

Den 23 juli kom min andra kull. 4 stora bebisar, alla pojkar, men tyvärr var 3 av dem dödfödda. En kille klarade sig dock och han är helt fantastiskt. Vår lilla Bonus.

Bonus

Bonus

Nu kan jag börja min spännande väg med utställningar av egna djur och arbeta mig mot mitt eget uppfödarnamn och prefix! Tycker detta är fantastiskt kul och bebisar är små magiska under som är en förmån att få följa! <3 Vill du läsa mer om mina marsvin hittar du de på sockergrynetsmarsvin.se

I’m a guinea pig breeder and I got my first two litter in July. Read more about it on my other site: sockergrynetsmarsvin.se

marie

 1 augusti, 2016  Posted by at 19:39 Marsvinsliv  Add comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.