aug 032016
 

Jag har haft svårt att komma igång med en planner även om jag verkligen har behövt en! Även om jag köpt Filofax, Happy Planner osv så har jag inte kommit igång. Så började min äldsta dotter med Bullet Journal. (Kika mer här om du undrar vad det är. ) Först tyckte jag att det verkade märkligt och lite tråkigt, men när jag började surfa runt och titta på all inspiration som finns där ute så fastnade jag! Äntligen har jag hittat mitt sätt att planera och äntligen har jag fått ”plannerfrid”. Det härliga med BuJo är att har man det på ett sätt, kan man göra på ett annat sätt nästa månad om det första inte passade! Jag har dessutom tagit bort ringarna i mina Filofax Original A5 och använder de nu som fodral till mina Bullet Journal. Då har jag också plats för pennor och annat. Perfekt! 😀

I have started a Bullet Journal and I’m loving it! I finally got some planner peace! 🙂

bulletjournal1

Min BuJo är en Leuchtturm1917 med prickar/My BuJo is a Leuchtturm1917 with dots.

bulletjournal2

Min första sidor, testar mig fram / My first attempt

bulletjournal3

Hejdå Juli och hej Augusti /Good-bye July and Hello August

bulletjournal4

Den här enkla layouten för en dag är den jag gillar just nu / This is the layout for my dailys I love right now

bulletjournal5

Jag köpte en Polaroid Zip skrivare, som inte är större än min mobil. Fotopappren är stickers på baksidan om man drar bort skyddet, så det är lätt att fästa dem och bevara minnen i min BuJo / I bought a Polarid Zip Mobile Photo Printer and I love it! Now I can preserve som memory in my BuJo

bulletjournal6

marie

 

 3 augusti, 2016  Posted by at 12:08 Bullet Journal  Add comments

  One Response to “Bullet Journal”

  1. Åh. Jag har funderat på att börja men grejen är den att jag inte använder handväska eller väska alls så då har man ju den inte med sig. Nu har jag allt i mobilen och den är ju jämt i fickan. Men jag skulle älska själva grejen.

    Jag gör en variant av ett veckouppslag i ett kollegieblock på jobbet med allt jag ska göra under veckan. Det funkar perfekt. Så jag får lite bujo i mitt liv i alla fall. =) och det hamnar lite vimplar och annat i den när jag sitter och planerar veckan.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.