jan 182010
 365 foton 2010 | 100118 | Tema 224 – Produktutveckling

Kreativitet och sedan iväg till arbetet. När jag kommer hem igen framåt kvällen fortsätter jag för att äntligen bli färdig. Garn blir till monster, förlåt Barbafamiljen. En present till sonens dagis. Temat för terminen handlar om Barbafamiljen. Fröknarna och barnen blir glada, även om jag inte är nöjd.

 18 januari, 2010  Posted by at 21:38 365 Foton 2010, Foto, Virkning  Add comments

  8 Responses to “{ 18 av 365: Produktutveckling }”

 1. Inte nöjd? De är ju jättefina!!

 2. Va bra att apparaten är i gång. Jättefint de du har virkat.
  Kommit på mönstret själv?
  Från kalla (burr) Norr

 3. Helt otroligt fina!! 😀
  Va duktig du är gumman!

  Kramar från en Barbafamiljs-fan. 🙂

 4. De är ju helt underbara…..!!!!!!

 5. Amen guuuud så söta!!

 6. Guuuuud så fina. Säljer du?

  KRAM

 7. […] Barbafamiljen blev populär och älskad på dagis. Så älskad att jag fick ett telefonsamtal om att virka mera. Så jag ägnar förmiddagen till att virka kalorisnåla muffins och förbereder mig för jobbet. Känner mig trött och har ont i halsen. Helst vill jag krypa ned, men låter sambon köra mig till jobbet. […]

 8. […] och så får barnen hitta på olika saker med denna familj. Någon kanske minns att jag virkade denna familj och gav bort till dagisfröknarna i julklapp?! Nu har barnen byggt ett riktigt vackert hus för dem […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.