feb 062010
 


365 foton 2010 | 100206 | Tema 112 – Husdjur

I dag tillbringar jag nästa hela dagen på jobbet, förutom några timmar mitt på dagen. Dem tillbringar jag hemma hos mamma och pappa på lunch. Eftersom de inte bor så långt i från min arbetsplats känns det skönt att åka dit och koppla av en stund. När jag kommer hem på kvällen, stoppar jag och syr färdigt ett virkat alster. Jag har förevigat min ena borderterrier, ett nytt litet husdjur. Ser ni vilken av hundarna det är? 😉

 6 februari, 2010  Posted by at 22:08 365 Foton 2010, Foto, Virkning  Add comments

  5 Responses to “{ 37 av 365: Husdjur }”

  1. Vilken fin en borderterrier!! Du tar inte beställningar?

  2. Hej! Fin hund du har gjort =) Man skulle inte kunna få (köpa) mönstret?

    PS. Maila helst för svar! Tack tack

  3. har sett din underbara virkade border terrier. kan jag få köpa mönstret? har 2 hundar själv. söker med ljus o lykta efter virk mönster på border terrier. mvh ylva

  4. Vilken fin virkad borderterrier. Säljer du mönstert till den? Mvh Annika

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.