jul 042012
 

Livet är fullt med små glädjestunder!
I dag har jag börjat min semester och kan se fram emot 30 lediga dagar!! 🙂 Det ska bli skönt och är välbehövligt! Jag ska njuta tillsammans med familj och vänner, nära och kära. Jag ska äta gott, vila mycket, sola och bada förhoppningsvis och så ska jag shoppa lite grann och göra en och annan utflykt. En sak som är säkert är att jag ska njuta.

I fredags handlade vi möbler och annat roligt på IKEA. En ny underbar säng blev det och jag har sovit som en prinsessa de senaste två dagarna (ja jag skriver dagarna, för jag har jobbat på nätterna!) Vi har handlat bra-att-ha-saker att organisera alla mina pysselsaker med och vi har möblerat om. Så istället för att sitta ihoptryckt i en hörna har jag nu istället en lång bänk att sitta att pyssla vid. Det betyder att det finns arbetsyta samtidigt som det finns plats för dator, skrivare, symaskin och alla pysselprylar. (Bildbevis kommer). Är så himla glad över att få mer plats att röra mig på då pyssel av olika slag är en stor del av mitt liv.

Jag fick en liten symaskin av min fina sambo. Den är köpt på IKEA och kostar nästan ingenting! 🙂 Den går som ett skållat troll och jag har redan sytt 7 kuddöverdrag, ett örngott och ett insynsskydd till balkongen. Meningen är att jag ska ha den att sy i mina layouter när jag scrappar också…. och ja jag har sytt på mina layouter tidigare, men då har det varit för hand! 😉 Så nu lär det gå betydligt fortare! 🙂

Så får jag då äntligen berätta en rolig nyhet! Jag har blivit utvald att vara ambassadör till den härliga scrapbutiken Sirap i Paris. En butik med produkter och märken som jag älskar. Glada färger och härliga detaljer som passar min scrapstil! Jag kommer att jobba med två andra ambassadörer, nämligen Nina och Beatrice. Vi kommer tillsammans att skapa alster, dela med oss av tips, idéer och tutorials i butikens blogg.  Jag är så glad och ser fram emot mitt uppdrag!

 4 juli, 2012  Posted by at 23:04 Foto, Livets glädjeämnen, Ord  Add comments

  9 Responses to “Livets små glädjestunder”

 1. Tack för symaskinstipset! Jag har min utlånad till äldsta dottern. En sån här är ju perfekt att ha som reserv! 🙂

 2. Hej Marie! Tack och grattis du med! 🙂 Som jag skrev till Niina så är jag mitt uppe i attt röja och packa, eftersom vi flyttar den 1 augusti och så ska man hinna med lite semester på annan ort där emellan… Så jag har inte hunnit blogga den roliga nyeten än! Men nu får jag väl ta och göra det! Slutpackat för idag alltså! Ska kika runt mer på din blogg en annan dag, men det jag sett hittills ser fint ut! 🙂 Ha en skön semester! Beatrice.

 3. Vilket rolig nyhet!!! som sagt så blev jag överlycklig när jag hittade butiken Sirap i Paris för hon hade ju så fina scrapsaker precis i min smak. Jag kommer att följa dig i dit uppdrag som ambassadör!!! Ska bli roligt att se ditt ”skaparställe” jag har också ett långt skrivbord,eller två som täcker en hel vägg,där får både dator och symaskin plats. Önskar dig en lååång och härlig semester kram *Alexandra***

 4. Hej Marie!

  Tittar in på din fina blogg och säger hej! Malin/Sirap i Paris

 5. åh så roligt.. både möbler, symaskin, scrapvrå, och ambassadör.. härligt.. hoppas din semester blir härlig.. här ska det njutas.. =)
  kram på dej..

 6. Oj, vilket lyckorus som går genom kroppen när jag läser det här inlägget! Ja, faktiskt. Gläds med dig. Fantastiskt med en stoooor pysselhörna och en symaskin, och grattis till det roliga uppdraget.

 7. O va härligt! Hoppas du får en riktigt härlig semester. Och den där symaskinen har jag också sneglat på ett tag. Är sugen på den men det får vänta. Kram

 8. Åh vilken rolig nyhet! Grattis!

  Jag har kikat in SiP flera gånger. Aldrig köpt något (än) men hittat många saker jag vill ha 🙂


  Kram
  Anette

 9. […] har storleken 50*60, så dem fick jag sy kuddöverdrag till själv. Köpte tyg och satte min nya symaskin i arbete. Tänkte först att jag skulle haft knappar eller dragkedja och försluta kuddöverdraget […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.