jul 092012
 

Ombyte förnöjer och ibland känner man bara att det är dags att göra om i sitt hem. Hemmet är ju ens borg och man vill trivas och må bra där. Vi började vår semester med att köpa lite nytt till vardagsrummet  – bord, matta, tyg, filtar och fotöljöverdrag. Inga stora pengar, men det blev ändå ett helt nytt rum. Det som saknas nu är något trevligt att ha på de kala väggarna, men det kommer när jag vet vad jag vill ha! 🙂

Jag ville ha nya överdrag till kuddarna i soffan. Till de 3 fyrkantiga hittade jag snygga blå på IKEA, men de med stjärnor har storleken 50*60, så dem fick jag sy kuddöverdrag till själv. Köpte tyg och satte min nya symaskin i arbete. Tänkte först att jag skulle haft knappar eller dragkedja och försluta kuddöverdraget med, men så googlade jag och hittade detta mönster. Kvickt och lätt hade jag helt nya kuddöverdrag i soffan.

Framsida

Baksida

Nu ser vardagsrummet ut så här och jag trivs genast mycket bättre… som sagt ombyte förnöjer och det behövs inte så mycket.

 9 juli, 2012  Posted by at 22:05 Foto, Inredning, Pyssel, Sytt  Add comments

  4 Responses to “Att göra om”

  1. Vad fint ni fÅtt det

  2. Va fint ni har det! Tycker det var väldigt fint innan också. Ser härligt och hemtrevligt ut. Kram

  3. Många gånger är det de små förändringarna som gör att man blir så nöjd! Så fint ni har fått det och det ser verkligen ut som ett helt annat rum nu.
    kram Annika

  4. Så är det! Det här är ett bevis för att man inte behöver byta ut hela sitt möblemang för att förändra ett rum. Finfint.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.