jul 212012
 

Jag är med i Buzzador. Genom Buzzador kan man få vara med och pröva olika produkter utan någon kostnad, genom att du berättar vidare om dem vad du tycker. Den senaste 4 månaderna har jag fått pröva Lovefilm, hyrpaket fast 4, där jag fått se 4 filmer i månaden som jag fått hemskickat plus att jag har möjligheten att streama en film i veckan. Det gör att jag kan se 8 filmer i månaden för bara 79kr. Går du ut i butiken och hyr filmen bli det ju knappt 2 filmer för det priset.

Det som är bra med lovefilm är att filmerna kommer direkt i brevlådan. Du använder samma kuvert att skicka tillbaka filmerna i när du sett dem klart, utan extra kostnad. Du gör din egen filmlista, där du också kan skapa olika prioriteringar hur du vill se dem och vilka du vill se först. Du kan välja att se både dvd och blu-ray.

Under de fyra månaderna jag har testat lovefilm har jag hunnit att se 25 filmer. Filmerna har kommit hem till mig inom ett dygn från det att jag fått meddelande från lovefilm att filmerna är skickade och det brukar ta 2-3 dygn till det att jag har nästa filmer från det att jag skickat tillbaka dem jag haft hemma. Förutsatt att jag då har krediter kvar på mitt konto. En gång under fyra månader kom inte filmerna fram som de skulle, men efter kontakt med trevliga och serviceinriktade kundtjänst skickades nya filmer ut. De gamla kom till rätta och jag kunde även se dem.

Du kan välja mellan olika filmpaket för olika prisklasser, utifrån dina egna behov och det går även att välja filmpaket där man kan hyra spel till de olika spelkonsolerna som finns på marknaden!

Jag har haft fyra positiva månader tillsammans med Lovefilm och tänker fortsätta ett tag till. Tycker du om att hyra och se på film, så rekommenderar jag Lovefilm varmt!

Vill du testa Lovefilm, så gå hit och anmäl dig! Vill du också bli en buzzador, klicka här och fyll i dina uppgifter och anmäl dig!

 21 juli, 2012  Posted by at 14:08 Buzzador, Ord  Add comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.