jul 312012
 

I dag har Karin varit här! Det är så härligt att ha en sådan fin vän som henne att dela sin stora hobby med!! Tack för inspirationen vännen och en härlig dag!! <3

Det var ett tag sedan, faktiskt några månader sedan jag scrappade layouter. Jag har haft fullt upp med Project Life att det inte blivit tid över till något annat. Nu har jag ju kommit i kapp mig och ligger i fas med PL så nu kan jag njuta av att scrappa det projektet samt att scrappa och pyssla med annat. I dag har det blivit två layouter. Kände mig lite ringrostig, men ritade mig en liten skiss… det sätter alltid fart på mig!

Bjuder på skissen här:
31juli

Min tolkning av skissen blev så här:
17_12
Sonen älskar filmen om Tintin. I en av scenerna i filmen så gå Tintin och Kapten Haddock i öknen med snusnäsduk på huvudet. Så ville sonen också se ut och jag var naturligtvis tvungen att fota och scrappa om detta.

 31 juli, 2012  Posted by at 21:52 Livet, Livets glädjeämnen, Scrapbooking, Skisser  Add comments

  3 Responses to “Som Tintin i öknen”

  1. Vilka fina layouter! Såg dem på SC tidigare idag.
    Vad kul att se dig scrappa layouter igen! Saknar dem!

  2. Jahaja! Fint, fint och vad roligt att få vara med Karin! Kram.

  3. Roligt att se hur du och Karin tolkat trianglarna i uppgiften. Ni har scrappat så snyggt båda två. Jag skall också ta tag i mitt scrappande, vilken dag som helst 🙂 Kram!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.