nov 262012
 

Jag har kommit med i en buzzadorkampanj för Dove. Jag ska få testa Doves mildaste serie någonsin och speciellt framtagen för känslig hud. Som Buzzador blir jag en av de första att uppleva hur min hud kan återfå sin friskhet, naturliga lyster och mjukhet.

Jag är redan en älskar av märket Dove och använder t ex deras shampoo och duschtvål, som jag är mycket nöjd. Eftersom min hud har blivit känslig och torr med åren, så jag ser fram emot vecka 48 då mitt paket kommer och jag får pröva denna nya hudcreme!

Vill du också vara en Buzzador? Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte. Intresserad? Anmäl dig här.

 26 november, 2012  Posted by at 16:08 Buzzador  Add comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.