jan 192013
 

adc4be9a58d911e2976e22000a1fbc8d_7

Jag har som medlem i buzzador fått testa hudkrämen Dove Pure & Sensitive. En hudkräm som är både alkoholfri, parfymfri och dermatologiskt godkänd. Jag har testat produkten ett tag och måste säga att jag tycker om den! Den är snäll mot huden, den har tagit bort torra problemområden jag haft samt att jag uppskattar att den är parfymfri vilket gör att den inte krockar med andra dofter jag har på mig! Har du en känslig hud eller helt enkelt vill ha en bra hudkräm, rekommenderar jag att du ska testa denna!

marie

 19 januari, 2013  Posted by at 18:45 Buzzador, Ord  Add comments

  2 Responses to “Dove Pure & Sensitive”

  1. Härligt när man får testa så bra saker. Buzzador är underbart! Kram

  2. Dessa fick jag också, gillade den lotionen. Gillar doves lotion, finns ingen annan lotion som är lika bra som den enligt mig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.