mar 012013
 

Eftersom jag är medlem i buzzador och har fått möjligheten tillsammans med mina hundar att testa hundmaten Bozita Robur Maintenance Mini – ett svensktillverkat smakligt helfoder som är särskilt anpassat till hundar av små eller mellanstora raser. Mindre hundar är ofta mer kräsna än större. Hemma har jag en av varje sort, en som älskar allt som går att äta och en som är finsmakare och bara väljer ut det bästa. Därför ska det bli jättespännande att få pröva den här maten tillsammans med mina håriga killar.

I eftermiddags kom paketet och jag fick hjälp av min lurviga finsmakare att öppna paket, för tydligen luktade det väldigt gott!!

1mars13
”Jaha, vad är på gång nu och varför ska jag sitta brevid den där kartongen? Men du det lukar ju gott!”

1mars13_2
”Kom igen nu matte så öppnar vi det här!! Det går fortare om jag hjälper till!! När blir det mat?”

Vill du läsa mer om buzzador, så gå in på deras sida. Medlemskapet är gratis!

marie

 1 mars, 2013  Posted by at 16:26 Buzzador, Ord  Add comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.