maj 032014
 

3maj2
Jag har som medlem i  Buzzador fått testa Malacos nya Viva Lakrits Calabria, i smakerna Havsalt, Sötlakrits och Chili. Jag har ordnat lyxig lakritsprovning både på jobbet för mina arbetskollegor och hemma ibland familj och vänner. Mina lakritsälskade vänner föll för alla tre smakerna, men alla tyckte att Havsalt hade det där lilla extra, så det blev till en stor favorit, även för mig!

3maj

En bild från min arbetsplats.

Vill du också bli medlem i Buzzador? Klicka här.

 3 maj, 2014  Posted by at 12:47 Buzzador, Foto  Add comments

  2 Responses to “Malaco Viva Lakrits Calabria”

  1. Va kul att få testa nått sånt. Och mysigt att du fixade en sån provning på jobbet. Måste nog köpa en påse nån gång och testa. Kram

    • Hej du fina!! Jag har några påsar kvar hemma! Om du mejlar mig din adress på mejl(snabela)sockergrynet.se så skickar jag smakprover till dig! <3

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.