maj 122014
 

Marie1

Marie2

Marie3

Jag har förmånen att få vara gästdesigner för Pion Design under maj och juni, vilket jag tycker är jättespännande, eftersom deras fina papper inte tillhör stilen jag scrappar med i vanliga fall. Jag gillar utmaningar och jag hoppas kunna scrappa dessa vackra papper och skapa så de kommer till sin rätt, fast på mitt sätt! Du hittar mitt första blogginlägg här.

I have the privilege to be a guest designer for Pion Design in May and June. You can find my first blog post here.

 12 maj, 2014  Posted by at 21:13 Gäst-DT, Project Life, Scrapbooking Taggar:  Add comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.