jul 162014
 

sommarlenabenJag, som medlem i  Buzzador , fick för några veckor hem ett härligt paket med rakhyvlar från BIC Soleil Bella, samt shaving gel Soleil Lady.

Jag har delat med mig av rakhyvlarna och buzzat för mina härlig arbetskollegor, samt familjemedlemmar. Själv har jag testat den i ett par veckor och jag gillar hyveln! Den rakar lätt och huden bli len. Med rakgelen blir det lätt som en plätt och det går fort. Hyveln räcker också till flera rakningar. Jag har använt min ett 10-tal gånger nu och den fungerar fortfarande fint! Den enda nackdelen jag kan se att man måste slänga hela hyveln med skaft och allt. Det hade (för miljöns skull) varit bättre om man kunde byta ut bladen bara.

Slutbetyget är positivt och jag kan tänka mig att fortsätta köpa hyveln!

Vill du också bli medlem i Buzzador? Klicka här.

 16 juli, 2014  Posted by at 12:22 Buzzador, Foto  Add comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.