jan 032015
 

2015_1_sockergrynet

15_2

Årets första layout blev en med ett foto på min mellersta dotter. Layouten är skapad efter skissen som jag bjuder på som månadstävling, över hos CiLi in Papers, under januari. Man tolka skissen och färgutmaningen turkost, guld och vitt. Vad med du med?! 🙂

This sketch and layout is a part of a monthly challenge over at CiLi in Papers, during the month of January.

 3 januari, 2015  Posted by at 17:59 DT-Cili in Papers, Scrapbooking, Skisser  Add comments

  4 Responses to “The first layout of 2015.”

 1. Jag tycker om dina filmer och förklaringar när du jobbar. Funderar på hur det är med 8.5×11…är det lättare att fylla en sida….jag har bara provat 12×12 och det är lite struligt ibland….ibland behövs platsen för många foton…som jag ofta vill ha med….en annan undran…finns det plastfickor och album till Lettersize?
  Fortsatt bra 2015
  Kram

 2. Hej igen!
  Jag har visst fler funderingar….du har så mycket olika små prydnader, både när du gör LO och PL….bl.a små sakerdu gnuggar lite på….var är det mesta utbudet på alla dessa saker ….eller gäller det att leta?
  Kram
  Inga
  Tack för svaret på förra frågan

  • Det kallas Rub-ons det man gnuggar på. Svårt att säga vem som har största utbudet…Du får söka i de olika butikerna. Olika stickers är också bra som dekorationer.

   kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.